Termeni și condiții Program de Fidelizare.

Bine ați venit pe pagina sanosanbaby.ro

 

 În această pagină vrem să va vorbim despre programul nostru de fidelizare a clienților sanosan România.

Programul nostru este bazat pe fidelizarea clienților în funcție de praguri și roluri de fidelizare.

Programul de fidelizare se aplică DOAR CLIENȚILOR CARE AU UN CONT SAU SUNT ÎNREGISTRAȚI ȘI LOGAȚI ÎN CONTUL DE CLIENT (sau își crează un cont înainte de comandă produselor), de pe website-ul sanosanbaby.ro.

Programul de fidelizare nu ia în calcul comenzi venite de la clienți în mod vizitator, adică clienți care nu sunt logați sau înregistrați în contul lor. Acest program aplică pragurile de discount și rolurile DOAR clienților care au cont pe site-ul www.sanosanbaby.ro. Fidelizarea se realizează pe baza contului și a numelui dvs și a istoricului de comandă cumulativ valoric.

Orice utilizator/ client care dorește să beneficieze și să participe în acest Program de fidelizare, trebuie să se înregistreze cu o adresa de email / un cont pe site-ul

www.sanosanbaby.ro și să furnizeze toate informațiile cerute în timpul procesului de înregistrare.

Programul de fidelizare este bazat pe creștere progresivă a procentului de discount, primul prag de fidelizare este de 6%, iar următoarele praguri și roluri de client sunt atribuite progresiv cu un procent de 3% prag și rol de client, până la un maxim de 36% discount.

1. Primul prag de fidelizare este cel de 6% la produsele care nu sunt incluse în nici o promoție în momentul comenzii.

Pragul de fidelizare sanosan6%, este activat automat la pragul de peste 200 RON ( TVA inclus), din totalul comenzilor unui client pe site-ul sanosanbaby.ro, durabilitatea acestui rol de fidelizare este de 3 ani. Interval valoric prag sanosan6% – 200 RON – 290 RON (TVA inclus) – din totalul comenzilor unui client.

2. Următorul prag de fidelizare este cel de 9% la produsele care nu sunt incluse în nici o promoție în momentul comenzii.

Pragul de fidelizare sanosan9%, este activat automat la pragul de peste 291 RON ( TVA inclus), din totalul comenzilor unui client pe site-ul sanosanbaby.ro, durabilitatea acestui rol de fidelizare este de 3 ani. Interval valoric prag sanosan9% – 291 RON – 380 RON (TVA inclus) – din totalul comenzilor unui client.

3. Următorul prag de fidelizare este cel de 12% la produsele care nu sunt incluse în nici o promoție în momentul comenzii.

Pragul de fidelizare sanosan12%, este activat automat la pragul de peste 381 RON ( TVA inclus), din totalul comenzilor unui client pe site-ul sanosanbaby.ro, durabilitatea acestui rol de fidelizare este de 3 ani. Interval valoric prag sanosan12% – 381 RON – 470 RON (TVA inclus) – din totalul comenzilor unui client.

4. Următorul prag de fidelizare este cel de 15% la produsele care nu sunt incluse în nici o promoție în momentul comenzii.

Pragul de fidelizare sanosan15%, este activat automat la pragul de peste 471 RON ( TVA inclus), din totalul comenzilor unui client pe site-ul sanosanbaby.ro, durabilitatea acestui rol de fidelizare este de 3 ani. Interval valoric prag sanosan15% – 471 RON – 560 RON (TVA inclus) – din totalul comenzilor unui client.

5. Următorul prag de fidelizare este cel de 18% la produsele care nu sunt incluse în nici o promoție în momentul comenzii.

Pragul de fidelizare sanosan18%, este activat automat la pragul de peste 561 RON ( TVA inclus), din totalul comenzilor unui client pe site-ul sanosanbaby.ro, durabilitatea acestui rol de fidelizare este de 3 ani. Interval valoric prag sanosan18% – 561 RON – 650 RON (TVA inclus) – din totalul comenzilor unui client.

5. Următorul prag de fidelizare este cel de 21% la produsele care nu sunt incluse în nici o promoție în momentul comenzii.

Pragul de fidelizare sanosan21%, este activat automat la pragul de peste 651 RON ( TVA inclus), din totalul comenzilor unui client pe site-ul sanosanbaby.ro, durabilitatea acestui rol de fidelizare este de 3 ani. Interval valoric prag sanosan21% – 651 RON – 740 RON (TVA inclus) – din totalul comenzilor unui client.

6. Următorul prag de fidelizare este cel de 24% la produsele care nu sunt incluse în nici o promoție în momentul comenzii.

Pragul de fidelizare sanosan24%, este activat automat la pragul de peste 741 RON (TVA inclus), din totalul comenzilor unui client pe site-ul sanosanbaby.ro, durabilitatea acestui rol de fidelizare este de 3 ani. Interval valoric prag sanosan24% – 741 RON – 830 RON (TVA inclus) – din totalul comenzilor unui client.

7. Următorul prag de fidelizare este cel de 27% la produsele care nu sunt incluse în nici o promoție în momentul comenzii.

Pragul de fidelizare sanosan27%, este activat automat la pragul de peste 831 RON (TVA inclus), din totalul comenzilor unui client pe site-ul sanosanbaby.ro, durabilitatea acestui rol de fidelizare este de 3 ani. Interval valoric prag sanosan27% – 831 RON – 920 RON (TVA inclus) – din totalul comenzilor unui client.

8. Următorul prag de fidelizare este cel de 30% la produsele care nu sunt incluse în nici o promoție în momentul comenzii.

Pragul de fidelizare sanosan30%, este activat automat la pragul de peste 921 RON (TVA inclus), din totalul comenzilor unui client pe site-ul sanosanbaby.ro, durabilitatea acestui rol de fidelizare este de 3 ani. Interval valoric prag sanosan30% – 921 RON – 1010 RON (TVA inclus) – din totalul comenzilor unui client.

9. Următorul prag de fidelizare este cel de 33% la produsele care nu sunt incluse în nici o promoție în momentul comenzii.

Pragul de fidelizare sanosan33%, este activat automat la pragul de peste 1011 RON (TVA inclus), din totalul comenzilor unui client pe site-ul sanosanbaby.ro, durabilitatea acestui rol de fidelizare este de 3 ani. Interval valoric prag sanosan33% – 1011 RON – 1100 RON (TVA inclus) – din totalul comenzilor unui client.

10. ULTIMUL prag de fidelizare este cel de 36% la produsele care nu sunt incluse în nici o promoție în momentul comenzii.

Pragul de fidelizare sanosan36%, este activat automat la pragul de peste 1011 RON (TVA inclus), din totalul comenzilor unui client pe site-ul sanosanbaby.ro, durabilitatea acestui rol de fidelizare este de 3 ani sau în cazul întreruperii sau anulări acestui program. Interval valoric prag sanosan36% – 1101 RON – 9190000 RON (TVA inclus) – din totalul comenzilor unui client.

 

Acest program poate suferi modificări de praguri roluri intervale de discount,care vor fi anunțate pe această pagină.

Va rugăm dacă observăți inavertente să ne contactați pe adresa de email comenzi@www.sanosanbaby.ro.

Acest program nu este o obligație contractuală pentru STABIL INTERCOM SRL și client.

Acest program este oferit voluntar în scop de marketing și promovare a produselor sanosan în România, pentru fidelizarea clienților sanosanbaby.ro.

Nu ne asumăm răspunderea pentru probleme tehnice ale programului care inevitabil pot apărea în timp.

Stabil Intercom Srl poate renunta sau suspendă acest program cu o notificare prealabilă pe această pagină, cu minim 3 zile de la intrarea în vigoare a acțiuni de anulare sau suspendare a programului de fidelizare.

Atentionare: Renunțarea sau anularea unei comenzi nu va fi contabilizată în programul de fidelizare.

 

STABIL INTERCOM SRL poate întrerupe accesul sau poate suspendă un cont de client dacă se observă efectuarea de operațiuni neautorizate că utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat.

 

STABIL INTERCOM SRL, administratorul website-ului www.sanosanbaby.ro își rezervă dreptul de a modifică sau elimina orice pagină sau subpagină a site-ului www.sanosanbaby.ro în orice moment, cu dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau total serviciile oferite publicului prin acest site web fără nicio notificare individuală prealabilă.

 

Suspendarea sau anularea acestui program de fidelizare, poate fi realizată din diferite motive:

  • motive tehnice.motive organizatorice, logistice
  • motive legate de rentabilitatea programului de fidelizare pe termen lung.
  • motive legate de creșterea prețurilor și de posibilitatea de a nu mai putea oferi discounturile enumerate mai sus.
  • forță majoră.

Aceste praguri de discount și reduceri pot suferi modificări anunțate cu minim 3 zile pe această pagină.

 

STABIL INTERCOM SRL, administratorul website-ului www.sanosanbaby.ro, poate renunta, elimina, ajusta, pragurile de discount prezentate mai sus.

Acest program de fidelizare nu se cumulează cu alte promoții sau prețuri reduse la produse, dacă acest lucru se întâmplă în mod eronat și independent, va fii aplicat discountul cel mai mare al produsului, fie el din programul de fidelizare sau din reducerea individuală al produslui respectiv al produselor.

În cazul în care în comandă dumneavoastră există produse mixte – produse la promoție, care nu sunt eligibile în programul de fidelizare și produse fără promoție, dar eligibile în programul de fidelizare, discountul aferent pragurilor de fidelizare va fi aplicat EXCLUSIV produselor care nu au în momentul comenzii, prețuri promoționale, prețuri reduse sau oferte.

 

Produsele aflate la promoție sau produsele cu prețuri reduse sau ofertele – NU SUNT INCLUSE ÎN ACEST PROGRAM DE FIDELIZARE DIN PUNCT DE VEDERE A APLICĂRII REDUCERII PE BAZA PRAGULUI SAU ROLULUI DE CLIENT. În schimb cumulul valoric la achiziționarea acestor produse va permite AVANSAREA LA UN PRAG ȘI ROL DE CLIENT SUPERIOR.

Programul de fidelizare sanosanbaby.ro, este un program automatizat și astfel pot apărea probleme tehnice, erori de calcul al discounturilor, pragurilor de reducere și rolurilor de client din acest motiv nu garantăm funcționarea continuă și perfectă a acestui program de fidelizare. Erorile sau problemele apărute sunt independente de noi, având în vedere că toate procesele de discount, reducere ale acestui program sunt aplicate automatizat de softul nostru.

Pentru orice probleme sau erori sesizate va rugăm să ne contactați pe adresa de email: comenzi@www.sanosanbaby.ro

Cine participa la acest program:

Toți clienții sanosanbaby.ro, care au un cont sau își crează un cont înainte de comandă produse de pe website-ul sanosanbaby.ro.

Dacă comandă este făcută că și vizitator al site-ului, programul de fidelizare nu se aplică.

Cumpără produse în valoare de minim 200 ron și îl primești BONUS pe SANImascota sanosan.

Atentie acest program se aplica in limita stocului disponibil. Culorile mascotei pot varia. Atribuirea mascotei ca si bonus la o comanda minima de 200 Ron, este facuta de  un program automatizat și astfel pot apărea probleme tehnice, erori de calcul la atribuirea bonusului la o comannda.

 

Citiți cu atenție această pagină de Termeni și condiții ale programului de fidelizare.

Verificați-o periodic, deoarecepoate suferi modificări, revizuiri sau reformulări. Dacă nu sunteți de acord cu această, vă rugăm să încetați să utilizați site-ul www.sanosanbaby.ro și serviciile asociate

Citiți cu atenție pagină noastră de Politică de Confidențialitate. Verificați-o periodic, deoarece poate suferi modificări, revizuiri sau reformulări. Dacă nu sunteți de acord cu această, vă rugăm să încetați să utilizați site-ul www.sanosanbaby.ro și serviciile asociate și să nu mai furnizați către noi date cu caracter personal.

Puteți găși Politică de Confidențialitate STABIL INTERCOM SRL la adresa: https://www.sanosanbaby.ro/politică-de-confidențialitate/

 

ULTIMA MODIFICARE: 08.06.2022