Credem cu tărie că fiecare bebeluș merită cel mai bun start în viață. Astfel, am creat gama noastră de produse pentru îngrijirea pielii pentru a oferi mamelor, bebelușilor și copiilor din întreaga lume cele mai bune grozave variante pe care și le pot dori.
Pentru noi, ingredientele naturale sunt esențiale în îngrijirea bebelușilor și copiilor. De aceea, am inclus proteina hidrolizată din lapte ca ingredient principal în gama noastră de produse.
Aceasta este o soluție unică, care permite chiar și nou-născuților care suferă de alergii să se bucure de produsele noastre.Î
n plus, am ales uleiul de măsline organic ca ingredient principal și am adăugat alte uleiuri naturale, cum ar fi cele de mușețel, calendula și floarea soarelui, pentru a îmbunătăți proprietățile noastre de îngrijire a pielii.
Ne străduim să fim mereu la curent cu cele mai noi tehnologii care sa puna in valoare articolele pentru îngrijirea bebelușilor și suntem mândri să va informam că produsele noastre sunt disponibile în peste 50 de țări din întreaga lume, iar in Romania de 25 de ani! Astazi exista mamici , care in copilaria lor au fost ingrijite cu Sanosan.
Noi cei de la sanosan, suntem dedicați sănătății pielii, în special pentru nou-născuți și bebeluși, dar și pentru mame și copii pana la varsta adolescentei. Așadar, fiecare produs de îngrijire pe care îl oferim este creat cu dragoste și dedicat sănătății pielii.
Am creat game specializate pentru bebeluși, mame și copii, pentru a oferi soluții personalizate pentru fiecare membru al familiei.
Indiferent de gama pe care o alegeți, la Sanosan ne bazăm pe ingrediente naturale pentru a vă oferi cele mai bune produse de îngrijire a pielii, posibile.
Suntem mândri să putem spune că toate produsele noastre sunt absolut sigure și că aceasta a fost dovedită prin teste clinice riguroase.
Odata cu relansarea gamei pentru nou nascuti si bebelusi, Sansoan baby, fiecare articol are notat pe eticheta , foarte vizibil , procentul de ingredient naturale din compozitie. Astfel suntem fericiti sa va anuntam ca procentul de ingredient naturale este intre 93 si 100%!
În plus, ne străduim să fim mereu la curent cu cele mai noi cercetări și inovații în materie de îngrijire a pielii pentru a vă putea oferi cele mai bune opțiuni disponibile.
Pentru noi, fiecare client este important și ne dorim să vă oferim cele mai bune soluții pentru a vă îngriji pielea și a vă simți bine în corpul vostru. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți produsele potrivite nevoilor unice ale pielii voastre.
Suntem aici pentru a vă ajuta să oferiți bebelușului dvs. cel mai bun start în viață și pentru a vă încânta cu produsele noastre naturale și sigure pentru piele. Împreună, putem face ca pielea sănătoasă să fie o parte naturală a vieții de zi cu zi.

sanosan – natural, cu dragoste.