Rutina de baie a unui bebeluș este una dintre cele mai importante activități de îngrijire pentru un părinte. În timpul primelor luni de viață, bebelușii nu au nevoie de o baie zilnică, dar este important să se curețe în mod regulat în zona scutecului, gât și față. După vârsta de 3 luni, bebelușii pot fi imbaiati zilnic, însă este obligatoriu t să se folosească produse de curățare blânde, care să nu afecteze pielea delicată a micuțului.
Unul dintre cele mai importante produse de îngrijire pentru bebeluși este șamponul. În momentul în care bebelușul are păr, este important să se spele pe cap cu un șampon special pentru copii, care să nu irite ochii și să nu afecteze pielea. Sanosan Baby șampon pentru imabiere cu dispenser la 200 ml este un produs care poate ajuta părinții să își îngrijească copilul în mod corespunzător.
Pentru o baie complete se recomanda folosirea unui șampon este de tip un “2 în 1”;sampon si gel de dus , care poate fi folosit atât pentru păr, cât și pentru curățarea pielii delicate a bebelușului. Este potrivit pentru copii chiar din prima zi de viata și are capacitatea de a păstra funcția naturală de protecție a pielii. De asemenea, nu usucă pielea, ceea ce este foarte important pentru ca bebelușii au pielea sensibilă.
O altă caracteristică importantă a acestui produs este siguranța pe care o oferă. Este testat clinic și are o compatibilitate excepțională cu pielea bebelușilor. Formulă specială “fără lacrimi”de ls SANOSAN , înseamnă că nu va irita ochii bebelușului în timpul spălării.
sanosan Baby șampon pentru imabiere cu dispenser la 500 ml are o formulă cu 0% parabeni, silicon, parafine, SLS / SLES, fenoxietanol. Acest lucru înseamnă că nu conține substanțe chimice care ar putea fi dăunătoare pentru pielea delicată a bebelușului. De asemenea, este un produs biodegradabil, ceea ce înseamnă că este ecologic și nu va dăuna mediului înconjurător.
Un alt ingredient important din acest șampon este extractul de ulei măsline provenit din cultura organic de înaltă calitate. Acest ingredient are proprietăți hidratante și antioxidante și poate ajuta la menținerea sănătății pielii delicate a bebelușului.
Rutina de baie a unui bebeluș este o activitate importantă pentru îngrijirea lui. Sanosan Baby șampon pentru imabiere cu dispenser la 500 ml poate ajuta părinții să își îngrijească copiii într-un mod corespunzător și sigur, fără a afecta pielea sau părul lor delicat. Acest șampon oferă o soluție “2 în 1” care le permite părinților să își simplifice rutina de baie, eliminând nevoia de a folosi două produse separate pentru păr și piele.
Cu o formulă fără lacrimi și cu o compatibilitate clinic testată cu pielea bebelușilor, acest produs este perfect pentru părinții care caută un șampon sigur și blând pentru copiii lor. De asemenea, faptul că este biodegradabil și nu conține substanțe chimice dăunătoare pentru mediu, face acest produs o alegere ecologică.
În plus, șamponul sanosan Baby conține 93% ingrediente de origine naturală, ceea ce este în conformitate cu standardul ISO 16128. Extractul de ulei măsline de cultura organic este un ingredient valoros, care poate ajuta la hidratarea pielii și părului bebelușului. Este important să se folosească produse de îngrijire care să respecte funcțiile naturale ale pielii și părului, pentru a preveni orice probleme de sănătate în viitor.
Dispenserul de 500 ml face ca acest șampon să fie ușor de utilizat și economisește timp si impiedica risipa în timpul băii. În plus, faptul că este un produs “2 în 1” înseamnă că părinții nu trebuie să mai cumpere două produse separate, ceea ce poate fi in mod evident si o economie de bani.