Sarcina este o perioadă deosebit de frumoasă și plină de emoții, dar poate veni și cu anumite provocări pentru corpul unei femei. Printre acestea se numără și apariția vergeturilor. Vergeturile sunt linii de culoare diferită care apar pe piele, de obicei în timpul sarcinii, și care pot fi destul de inestetice. Ele se formează când pielea se întinde prea mult și depășește capacitatea naturala, ducând la ruperea fibrelor elastice din piele.
Deși vergeturile sunt ceva destul de comun în timpul sarcinii, există metode pentru a preveni sau a diminua apariția lor. Una dintre aceste metode este utilizarea unei creme antivergeturi, cum ar fi sanosan Mama crema antivergeturi.
Această cremă este un produs unic, care conține un complex special de colagen și elastină, două proteine structurale importante ale pielii. Acest complex asigură ca țesuturile sa rămân ferme și suple, ajutând astfel la prevenirea vergeturilor. De asemenea, formula conține uleiuri vegetale și unt de shea, care previn uscarea pielii și oferă o hidratare de lungă durată.
sanosan Mama crema antivergeturi este o alegere excelentă pentru femeile care doresc să își protejeze pielea în timpul sarcinii. Acest produs nu conține ulei de parafină, coloranți, siliconi sau parabeni, ceea ce înseamnă că este puțin probabil să provoace iritații sau reacții alergice. De asemenea, 98% dintre ingrediente sunt de origine naturală, iar asta înseamnă că produsul este mai prietenos cu mediul înconjurător.
Un alt avantaj al acestei creme este că a fost testată clinic și are o compatibilitate dovedită cu pielea. Deci este mai puțin probabil să provoace iritații, exfolieri , prurit sau alte probleme pielii.
sanosan Mama crema antivergeturi este ideală pentru masaj, ceea ce poate ajuta la creșterea circulației sanguine și la îmbunătățirea tonusului pielii. De la începutul sarcinii, este recomandat să masați abdomenul, coapsele, fesele și pieptul în fiecare dimineață și seară, pentru a ajuta la menținerea supleții pielii și la prevenirea vergeturilor.
Această cremă este fabricată în Germania și are o formulă specială care asigură că pielea rămâne suplă și fermă în timpul sarcinii. Cu un complex special de colagen ,elastină, uleiuri vegetale și unt de shea, acest produs poate ajuta la prevenirea vergeturilor și la menținerea pielii hidratată și sănătoasă în timpul sarcinii. Cu o utilizare regulată, această cremă poate ajuta la menținerea aspectului tânăr și sănătos al pielii, chiar și în timpul unei perioade deosebit de solicitante.
În plus, această cremă antivergeturi este disponibilă într-un ambalaj convenabil și ușor de utilizat. Este recomandat să se utilizeze în fiecare dimineață și seară, pentru a obține cele mai bune rezultate. Importanta aplicarii regulate si în mod uniform pe zonele care sunt cele mai predispuse la vergeturi, cum ar fi abdomenul, coapsele, fesele și pieptul.
Mentine-ti o rutină de îngrijire adecvată a pielii în timpul sarcinii, pentru a preveni apariția vergeturilor și a altor probleme de piele.
Vergeturile sunt o problemă comună pentru multe dintre femei mai ales in timpul sarcinii, dar cu o îngrijire adecvată a pielii și utilizarea unor produse speciale, acestea pot fi prevenite sau diminuate.
Vergeturile pot fi prevenite nu numai cu crema antivergeturi Sansaon mama, dar si cu uleiul antivergeturi, Sanosan mama care este intr un recipient de 100 ml, dotat cu pulverizator. Efectul uleiului este acelasi: elsaticizeaza pielea , dar o si hidrateaza suplimentar.uleiul se pulverizeza peste zonele predispose vergeturilor: abdomen, coapse ,sani si brate. Adica colo unde viitoarea mama are tendinta sa isi maresca volumul si sa intinda pielea.
Această cremă conține un complex special de colagen și elastină, uleiuri vegetale și unt de shea, care ajută la menținerea supleții pielii și la prevenirea vergeturilor. De asemenea, este o alegere excelentă pentru femeile care doresc să evite produsele chimice dăunătoare și să utilizeze produse de îngrijire mai naturale și mai prietenoase cu mediul înconjurător.