Gelul de duș și șampon este un produs fantastic care combină distracția cu calitatea. Arome de fructe, are un parfum fructat de banana, zmeura sau capsune cu nuante fructate pe care copiii îl adoră, dar și o formulă bogată în ingrediente care protejează pielea delicată a copiilor de uscare. Produsul conține extract de ulei de măsline de cultura organica, proteine ​​din lapte și substanțe de curățare ușoare care protejează pielea delicată a copiilor de uscare.

Formula este lipsită de ingrediente nocive precum microplastice, SLS, SLES, parabeni, siliconi și ulei de parafină. Este testată clinic și 93% dintre ingredientele sale sunt de origine naturală (în conformitate cu Standardul ISO 16128).

Pentru a utiliza produsul, se distribuie pe pielea și părul umede, apoi se clătește bine cu apă.

Proteinele din lapte sunt ingredientul central, care îngrijește pielea în special în formulele sanosan Kids. Acționează ca o barieră de protecție pe pielea copilului tău și ajută la protejarea acesteia de influențele mediului înconjurător. Proteinele din lapte susțin factorii naturali de reținere a umidității pielii și o salvează astfel de uscare. De asemenea, acestea susțin barierele naturale de protecție a pielii și mențin pielea moale și suplă. Trebuie menntionat ca proteina din lapte este supusa mai intai unui proces de hidrolizare, care va anula potentialul alergen care poate aparea la unii copii care dezvolta alergii specific.

Produsele sanosan Kids sunt special concepute pentru pielea bebelușilor și conțin in proportie de cel putin 91% ingrediente naturale. Formulele sunt biodegradabile, iar produsele sunt testate clinic și nu conțin ingrediente nocive precum parabeni, siliconi, parafine, SLS / SLES și fenoxietanol.

Viziunea sanosan este de a oferi cele mai bune produse de îngrijire pentru pielea sănătoasă a bebelușilor, copiilor și mămicilor. De peste 40 de ani, compania este dedicată pielii sănătoase a bebelușilor. Sanosan este o marcă a MANN & SCHRÖDER COSMETICS, o companie germană de familie condusă aflata la a treia generație. Toate produsele sanosan sunt dezvoltate, produse și testate în propriile laboratoare și facilități de producție, asigurând calitatea și siguranța produselor.

Ingredientul cheie în produsele de îngrijire a bebelușilor sanosan este proteina naturală din lapte, care este deosebit de hrănitoare pentru piele. Proteina din lapte formează o barieră de protecție pe pielea bebelușului, reducând pierderea de umiditate și susținând barierele naturale de protecție ale pielii.Pentru a preintimpina eventuale alergii specific, protein naturala din lapte este supusa mai intai neutralizarii alergenice printr-un process de hidrolizare.

Gelul de duș și șampon este un produs fantastic din gama de produse sanosan care combină distracția cu calitatea. Copiii adoră parfumul fructat de banana, capsune si zmeura și designul amuzant cu iepurașul Sani, iar mamele apreciază formula bogată în ingrediente naturale și lipsită de substanțe nocive. sanosan este angajată în protejarea pielii sănătoase a bebelușilor și are o vastă experiență în îngrijirea pielii delicate a acestora. De aceea, sanosan este o marcă de încredere pentru părinți, oferind produse sigure, eficiente și potrivite pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

În plus, sanosan este dedicată sustenabilității și utilizează numai cele mai bune ingrediente, producție atentă și control de calitate elaborat în propriile lor laboratoare pentru a garanta formule de înaltă calitate. În fiecare zi, sanosan se străduiește să facă produsele lor chiar mai ‘grijulii” , mai naturale și mai durabile pentru mediul înconjurător.

Gelul de duș și șampon este un produs excelent care combină distracția și calitatea, conceput pentru a oferi o îngrijire optimă pielii delicate a copiilor. Produsul conține ingrediente naturale și este lipsit de substanțe nocive. sanosan este o marcă de încredere pentru părinți și oferă o gamă largă de produse sigure și eficiente pentru îngrijirea pielii sensibile a bebelușilor.

Despre sanosan

Sănătate
Sănătatea copiilor este o prioritate pentru orice mamă și de aceea este important ca produsele de îngrijire să sprijine o piele sănătoasă și delicată, cu o barieră naturală de protecție. sanosan folosește ingrediente naturale, precum proteinele din lapte, uleiul extras din culturile organice de măsline, alături de agenți tensioactivi blânzi si neutralizati natural.

Responsabilitate
Noi, la sanosan, ne asumăm responsabilitatea pentru viitorul planetei noastre. Nu ne gândim doar la o piele sănătoasă pentru bebeluși, ci și la un viitor sustenabil pentru această planetă. De aceea, folosim ingrediente naturale și biodegradabile în produsele noastre.

Siguranță
Siguranța produselor este crucială pentru toate mamele din lume atunci când vine vorba de îngrijirea bebelușilor. La sanosan, punem siguranța produselor noastre pe primul loc și dezvoltăm formulele în propriile laboratoare de cercetare și dezvoltare din sud-vestul Germaniei.